CAMSTARS

Een Exclusieve Kans voor Getalenteerde Cam Performers

We zijn verheugd om het ‘CAMSTARS’ programma te presenteren, een exclusief initiatief om onze meest getalenteerde cam performers te eren en belonen. Als je klaar bent om je succes te vergroten en helderder te schijnen, dit is wat je moet weten om deel te nemen aan dit elite-programma.

De deelnemers worden door CAM4 geselecteerd op verschillende criteria. Je hoeft je dus niet in te schrijven!

Voordelen van het zijn van een CAMSTAR

Als een CAMSTAR, sta je op het punt om tal van voordelen te behalen die je carrière in het cammen naar nieuwe hoogten kunnen stuwen. De voordelen zijn onder andere:

  1. Twee Speciale Maandelijkse Shows: CAM4 zal twee exclusieve shows per maand met jou organiseren, elk duren anderhalf uur, tijdens prime time op CAM4.
  2. Uurloon: Je zult een concurrerend uurloon ontvangen voor je bijdragen.
  3. Promotie van Actief Profiel: Jouw profiel zal actief gepromoot worden op alle CAM4 sociale netwerken in alle deelnemende landen.
  4. Promotionele Banners: Je zult op maat gemaakte banners ontvangen voor je promoties, gemaakt jouw uploads.
  5. Interview Artikel: Zodat je fans je kunnen leren kennen, dit zal je helpen om je publiek te laten groeien.

Vereisten om te Kwalificeren als een CAMSTAR

Om in aanmerking te komen voor het CAMSTARS programma, dien je te voldoen aan de volgende criteria:

  1. Promotie van Je CAM4 Shows: Je CAM4 partnerlink moet opgenomen zijn in je Allmylinks, Linktree, Beacons, of soortgelijke profielen om je aankomende showdata aan te kondigen.
  2. Regelmatig Nieuwe Inhoud: Van jou wordt verwacht dat je regelmatig je foto- en video-inhoud bijwerkt.
  3. Herkenbaarheid: Als een CAMSTAR, dien je jezelf op een authentieke en transparante manier te presenteren, zonder vermommingen of maskers, zowel op CAM4 als op je persoonlijke social media platforms.
  4. Regio gebonden: Dit aanbod is alleen van toepassing op cam performers die wonen in UK, NL, DE, SE, AU (geverifieerd op basis van IP-adres + ID).
  5. Teamgeest: Je moet een gevoel van social media marketing en stiptheid tonen met de geplande shows op de kalender.
  6. Engels sprekend: Dit hoeft niet perfect vloeiend te zijn, maar aangezien we je shows wereldwijd promoten, dien je op zijn minst een beetje Engels te spreken.

Persoonlijke Ondersteuning

Als een CAMSTAR, sta je er nooit alleen voor. We bieden uitzonderlijke ondersteuning om je te helpen uitblinken in je carrière, wat onder andere inhoudt:

  1. Grafisch Bannerontwerp: Ons team zal je helpen bij het maken van aantrekkelijke banners om je shows te promoten en ervoor te zorgen dat je opvalt.
  2. Sociale Media Tips: Je zult nuttig advies ontvangen om je sociale media aanwezigheid te optimaliseren en nog meer fans aan te trekken.

Word Lid van CAMSTARS

Deel uitmaken van het CAMSTARS programma is een fantastische kans om te schitteren als een cam performer en toegang te krijgen tot exclusieve voordelen. We kijken ernaar uit om je te helpen je dromen van succes op CAM4 waar te maken.

Word vandaag lid en til je prestaties naar een nieuw niveau met CAMSTARS