Sexy Zomer Cadeautjes Wedstrijd

 

We zijn klaar voor zwoele zomerwarmte nu de zomer echt is begonnen, ook al laat het weer nog op zich wachten.

De lente heeft ons betoverd met prachtige bloemen en de ontwakende natuur, maar het is nu tijd om te genieten van de warmte van de zomer.

Verken de verrassingen van het zomerseizoen! Doe mee aan onze Sexy Zomerwedstrijd en maak kans op fantastische geldprijzen. Verzamel cadeaus in uit de Sexy Zomer categorie en laat je zomerse avonturen belonen. Laat de zon je inspireren terwijl je geniet van kostbare momenten. Doe nu mee en maak je zomer extra speciaal met onze geweldige prijzen!


*Van 22 juli tot 4 augustus* haal je zoveel mogelijk cadeaus uit de categorie “Sexy Zomer” om een van de 5 prijzen te winnen.

LET OP: Alleen modellen die uitzenden onder de Nederlandse en of Belgische vlag nemen deel aan deze wedstrijd.


CAM4 – Nederland Prijzen

1ste Prijs $200
2e Prijs $100
3e Prijs $75
4e Prijs $50
5e Prijs $25


INSCHRIJFFORMULIER 

Meld je aan via het onderstaande formulier en verdien zoveel mogelijk tokens via CAM4 Gifts in de categorie Sexy Zomer van 22 juli t/m 4 augustus 2024

* De inschrijving sluit op 28 juli 2024

LET OP: Deze wedstrijd is alleen voor modellen uit Nederland en België die uitzenden onder de deze vlaggen. Als je uitzendt onder een andere vlag kun je niet deelnemen of een prijs winnen in deze wedstrijd..

______________________________________________________________________

Enkele tips om een van de prijzen te winnen…

–  Voeg deze banner toe aan je bio, om fans er op te attenderen dat je meedoet : http://performers.cam4.com/wp-content/uploads/NL_Help-me-win-banner-Summer-Gift-Contest-2024.gif

– Organiseer speciale loterijen voor je fans, verloot je video’s en beloon degenen die de meeste cadeaus hebben ingestuurd

– Herinner je fans en kijkers eraan dat je meedoet aan de wedstrijd door het in je bio te schrijven, via inbox en tijdens je shows speciaal te vragen om SEXY ZOMER-cadeaus.

_____________________________________________________________________

~ Regels

1. Alleen broadcasters met een geverifieerd account kunnen deelnemen.

2. De winnaars van CAM4 Nederland zijn de geregistreerde performers die van 22 juli tot 4 augustus 2024 de meeste tokens hebben verzameld via CAM4-cadeaus in de categorie “SEXY ZOMER”.

3. Een limiet van 6000 tokens zal worden geteld PER unieke tipgever. 

4. Het uitwisselen van geschenken tussen modellen of het verplaatsen van tokens tussen accounts in een poging de resultaten van de wedstrijd te veranderen is niet toegestaan. Elke poging tot bedrog zal leiden tot diskwalificatie van de wedstrijd. – Ontvangen tokens moeten afkomstig zijn van aankopen van tokenpakketten, ze kunnen niet afkomstig zijn van andere modelaccounts die de tokens niet hebben gekocht.

5. Slechts 1 prijs per persoon.

6. Verdiensten moeten minimaal het prijzengeld evenaren.

7. De winnaars van de contest moeten minimaal 4 uur gestreamd hebben om zich te kwalificeren voor uitbetaling van de prijzen.

8. Geschenken MOETEN worden ontvangen tussen 22 juli en 4 augustus 2024 EST tijd.

9. De winnaar van de vorige contest uit de zelfde categorie is uitgesloten.

*Servertijd: Het tellen van de geschenken is gebaseerd op de server in EST (Eastern Standard Time).

_____________________________________________________________________

Onder voorbehoud van fouten