Hoe gebruik je Light Stream Studio

Hier bij CAM4 zijn we trots om een nieuwe functie te verwelkomen die broadcasters en hun streamingkwaliteit voor altijd ten goede zal komen: Lightstream Studio!

Lightstream Studio is een gratis, webgebaseerde uitzendstudio die onze artiesten de tools geeft die ze nodig hebben om hun leukste of gekste liveshows te maken! Lightstream Studio lijkt op tools als Split en OBS, maar artiesten hoeven geen software te downloaden en te installeren om het te gebruiken!

Lightstream Studio functies zijn onder andere: 

  • De mogelijkheid om meerdere camera’s te combineren in een enkele stream
  • Voegt grafische overlays toe aan je video’s
  • Stelt vooraf opgenomen videoweergave ter beoordeling
  • Plug-ins van derden zijn toegestaan

Broadcasters op CAM4 zullen eerst een account moeten aanmaken op Lightstream Studio voordat ze de functie op CAM4 kunnen gebruiken.

OPMERKING: de enige manier waarop je een account op Lightstream Studios kunt aanmaken, is door het te koppelen aan een bestaand FACEBOOK-, YOUTUBE-, TWITCH- OF MIXER-account. Als je eenmaal bent gelinkt op Lightstream Studios, kun je uitzending op elk van deze platforms uitschakelen. Acteurs die anoniem willen blijven, wordt aangeraden om een nieuw YouTube- of Twitch-account te maken om zich aan te melden.

~ Dat is alles voor deze les!


 

Liefs, je CAM4 Coaching TEAM

 

 

Geef een reactie