Boost: de ultieme manier om jouw publiek te laten groeien


Boost is een unieke optie die jou de kans geeft om jouw plek in onze ranking op de homepage te verhogen voor maar 25 tokens!  Meer kijkers in jouw room zal jouw ranking ook nadat de Boost eindigt verbeteren.

Hoe het werkt: 

Zodra je een LIVE uitzending begint kun je de BOOST optie vinden onder jouw uitzendscherm.

Zodra er een boost (voor jou of door jou) wordt gekocht schiet jouw positie op de website omhoog en sta je tussen het percentage top cams op de website, zolang de boost actief is. 

Klik op de “BOOST” knop om deze in te schakelen.

Het kost 25 tokens om jezelf te boosten voor de duur van 5 minuten of tot je minimaal 10 nieuwe kijkers hebt (max. duur is 30 minuten).

Zodra je de boost inschakelt worden er 25 tokens van jouw CAM4 saldo ingehouden en zal jouw cam wijzigen van positie op onze pagina. 

Wat gebeurt er als BOOST start?

  1. Je ziet een bericht in jouw chat dat je informeert over dat er een boost is gestart.
  2. Je ziet een balk onder jouw uitzendscherm waarin je kunt zien hoelang de boost nog duurt. 
  3. De BOOST knop is inactief zolang er al een boost loopt.  

PRO TIP
Zolang jouw boost actief is zien meer mensen jouw thumbnail. Dit is het moment om te proberen meer kijkers naar jouw show te trekken! Zorg dat je iets bijzonders aanbiedt, een sexy strip tease, een wet t-shirt show of een mooie close-up. Zorg ervoor dat je opvalt en hiermee de aandacht van de kijkers pakt.

Wat gebeurt er als de BOOST eindigt?

  1. De knop zal weer “Boost” laten zien en weer actief worden.
  2. Je ziet een bericht in jouw chat verschijnen dat de boost is beëindigd en een melding van hoeveel extra kijkers je hebt gekregen tijdens de boost. 
  3. Jouw plek op de homepage wijzigt weer, maar dit betekent niet dat je weer terug gaat naar de oude positie. Doordat je ondertussen meer kijkers hebt rank je waarschijnlijk nu ook zonder boost hoger. 

Kijkers kunnen jou een BOOST geven!

Kijkers willen jou graag steunen. Je kunt ze dus ook vragen om jou een Boost te geven. Met hun hulp kun je een groter publiek bereiken en succesvoller zijn op CAM4. Als bedankje kun je vast iets leuks bedenken 😉