Öka din inkomst & dina följare med PornHub

Skapa en profil på PornHub för att få fler tittare och tjäna mer tokens på CAM4!

PornHub är den största porrsajten i världen. Den har miljoner besökare varje dag. Du kan skapa ett gratis PornHub-konto och ladda upp dina foton och videoklipp för att locka fler tittare och omvandla dem till fans och dricksare på CAM4! Men inte bara det… genom att ange din CAM4 Referral Program-länk i din profil-biografi tjänar du $2 för varje person som klickar på ditt länk och registrerar ett konto på CAM4!

Du undrar kanske hur lång tid det tar att skapa ett konto på PornHub och koppla det till CAM4… Det tar ungefär 5 minuter!


Här kommer en snabb-guide på du fixar detta!

Gå till PornHub’s hemsida och tryck på ‘Sign Up’ (högst upp till höger) eller klicka HÄR.

Klicka på ’Sign Up for Free’. Ange sedan din emailadress, ett användarnamn och ett lösenord. Samma användarnamn som på CAM4 rekommenderas, om det inte redan är upptaget.

Kolla din emailadress och verifiera ditt PornHub-konto genom att klicka på ‘Verify Your Email Address’. Klart!


Såhär justerar du ditt PornHub-konto med bilder, video och din CAM4-Referral-länk:

När du väl är verifierad kommer PornHub att fråga dig om lite grundläggande information. Vad gillar du, vilka kanaler du vill se mm. (detta för att på bästa sätt kunna promota dig!)

I avsnittet ’Basic Information’ kan du välja land, stad och smeknamn som du föredrar. Var noga med att skriva en kort beskrivning i ABOUT-delen. Du kan använda detta utrymme som en showcase för att marknadsföra dig själv som en broadcaster på CAM4.

Det mest effektiva verktyget är att ange din CAM4 Referral-länk för att dra med personer till din CAM4 profil och till dina shower. Du hittar dess länkar under ‘Mitt Konto’ > ‘Broadcaster Verktyg’ >’Referral Program’!

När du fyllt i all nödvändig information på ditt PornHub-konto kommer du att kunna redigera din profil och fixa profilbild, omslagsbild, gallerier, gifs och videor!

Klicka på din profilbild och omslagsbild och välj ‘Upload Picture’ för att få folk att lägga märke till dig! Det kan vara bra att välja bilder där du inte visar ditt ansikte 🙂


Hur du laddar upp videor på PornHub:

På din profilsida till vänster kan du se en förhandsgranskning av din information: Se till att din Referral-länk är korrekt och att du har en fängslande beskrivning om dig och dina videor för att locka tittare att klicka på länken! 🙂

För att ladda upp en video klickar du på video-sektionen  som du hittar överst på sidan, sedan klickar du på ‘Add Now’!

Kom ihåg att inkludera information om din video (t.ex. plats, integritet, amatörproduktion) och välj en lockande titel (du kan också lägga till översättningar på andra språk). Slutligen, välj #hashtags för att beskriva ditt videoklipp.

PRO TIP: Gör inlägg relativt ofta för att hålla PornHub-användarna uppdaterade på dina kommande CAM4-shows och dina nya videoklipp i din ‘Min Butik’. OBS! Se till att varje meddelande alltid innehåller din Referral-länk!


 

Leave a Reply