Skapa din publik via Twitter

Är det något vi på CAM4 verkligen kan rekommendera så är det att skaffa Twitter! Det som är unikt för Twitter är att du har tillåtelse att vara dirty offentligt! Du får alltså posta nakenbilder/videor på dig själv (dock ej i profil eller omslagsbild), vilket gör det väldigt lätt för dig att visa vad du har att erbjuda på dina Live-shower på CAM4. Du kan även koppla ditt Twitterkonto till din CAM4-profil (se video nedan). Detta betyder att Twitter skickar ut auto-tweets när du är live på CAM4. Eftersom Twitter är en av världens största webbcommunities, har du möjligheten att få tusentals nya fans världen över, så missa inte den chansen!



Använd Twitter Analytics!

Att vara framgångsrik innebär att du måste ha koll på dina fans och deras intressen, detta gör du via Twitter Analytics som du hittar i sidofältet på din Twitter-profilsida.

Med Analytics kan du se varje impression (intryck) och engagement rate (engagemang) som är relaterat till din Twitter-aktivitet. Att veta vilka dina fans är, var de är och vad de tycker om, kommer att förbättra dina shower.

Impression – Antalet gånger din tweet har setts av andra Twitter-användare.

Engagement – Det totala antalet gånger en användare har interagerat med din tweet. Detta inkluderar alla klick (inklusive alla klick på hashtags, länkar, användarnamn osv), re-tweets, kommentarer, nya följare och favoriter.

Engagement Rate – Antalet engagemang (klick, re-tweets, kommentarer, nya följare och favoriter) dividerat med det totala antalet visningar.

Här är det du behöver veta för att komma igång: https://analytics.twitter.com/about


Tips på hur du kan använda informationen från Twitter Analytics:

Tweet Dashboard

  • Visar vilka tweets som fått mest uppmärksamhet
  • Vilka hashtags som har lyckats bäst
  • Bilder som har blivit delade och blivit klickade på
  • URL-länkar som fått uppmärksamhet

Använd denna information för att styra dina framtida tweets mot framgång!

Follower Dashboard

  • Visar vilka länder dina följare kommer ifrån
  • Visar vilka intressen dina följare har

Använd den här informationen för att anpassa dina tweets till de platser och intressen dina fans har.

Twitter Cards

  • Tillåter dig att ladda upp olika media (t.ex. video) till dina tweets och ger dig en bättre inblick i hur ditt innehåll delas
  • Lär dig hur du förbättrar din statistik när det kommer till URL-klick och retweets

Dina följare ÄLSKAR att se video-tweets på dig, vilket gör det högst troligt att de klickar på din URL-länk för att komma och titta på din CAM4-show!


För mer information om Twitter och andra sociala medier klicka HÄR.


Följ CAM4

@CAM4_SE  @CAM4   @CAM4_Gay

 @CAM4_Official    @CAM4Gay

     CAM4snaps     CAM4gay 

Leave a Reply