Ce ai voie sa faci pe Cam4 cand esti in locuri publice

O data cu incalzirea vremii și cu aplicația de mobil C4 broadcaster, nu mai ești limitat la show-urile din casa! Pune mana pe telefon și urmează acești pași pentru a te proteja și a sta departe de ilegalitati!
p.s Noua aplicație pentru mobil se lansează Joi dimineața, așa ca nu ezita sa o descarci!

deluxxe25

În primul rând când faci broadcast dintr-un loc public trebuie sa te gândești ca persoanele străine cu care te vei întâlni când te duci prin parc nu s-au gândit ca vor apărea în broadcastul tău de pe CAM4.


Ai foarte multe posibilități când faci broadcast de afara (pe proprietatea ta sau pe proprietatea unui prieten de-al tău). AI gria doar sa nu incalci anumite drepturi de autor. Nu poți asculta nici muzica când faci broadcast fără a avea permisiune. Daca faci asta poți fi dat în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor.


Poti face broadcast din mașina, motocicleta, avion sau un OZN….doar sa nu o faci când este motorul pornit! Nu vrem sa patesti ceva sau mai ales să fie altcineva rănit. Nu poți conduce în acelasi timp ce faci și broadcast, este foarte periculos.


În ultimul rand, este foarte important sa îți aduci aminte de acestea când folosești CAM4 (pe mobil sau în alt fel);

Niciodată sa nu permiți copiilor sa apara în transmisia ta în niciun fel. Dacă un minor sau cineva care pare foarte tânăr (sub 18 ani) apare în transmisia ta, contul îți va fi închis imediat. Trebuie să facem asta- nu suntem aici sa exploatam copii în niciun fel.


Așa ca distrează-te făcând broadcast afara , în public, la plaja, la barul tău favorit-doar asigură-te ca știi regulile care se aplica în orice loc te duci (și nu fii supărat/a pe proprietarul barului sau ceva de genul). Tine minte este responsabilitatea ta sa nu te duci la închisoare, și noi nu suntem aici sa îți spunem ce să faci.

Pentru a ne asigura ca nici o lege nu a fost incalcata, CAM4 recomanda sa nu faci broadcast la o înălțime mai mare de 5’5” (1.67 metri) de sol.

Asta este tot pentru azi!

Fii la curent cu toate noutatile adaugand profilulcam4.com/cam4coach_ro la lista ta de prieteni si urmarindu-ma pe Twitter @cam4coach.ro

Danielle J.

 

Leave a Reply