De CAM4 Algemene Voorwaarden begrijpen

In deze post vertellen we je iets over een scherm waar je al 100x langs bent gekomen, maar waar je vast heel weinig tijd aan hebt besteed…de CAM4 Algemene Voorwaarden ! Deze juridische tekst proberen we hier in duidelijke taal uit te leggen. 

Wat zijn ‘Algemene Voorwaarden’

Terms & Conditions, Algemene Voorwaarden (ook bekend als Terms of Service, Terms of Use or T’s & C’s) zijn regels waar je je aan moet houden om gebruik te kunnen maken van het CAM4 platform. Deze voorwaarden kunnen ook in de vorm van een disclaimer worden weergegeven, zeker wanneer het gaat over het gebruik van een website. 

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?

Je kunt ze vinden op CAM4; Hieronder zie je waar.

 

Ook wanneer je begint met uitzenden zie je (een verkorte versie van) onze Algemene Voorwaarden. 

De CAM4 Algemene Voorwaarden 

Je gaat altijd akkoord met onze volledige Algemene Voorwaarden, niet met deze ‘notities’. Deze zijn alleen bedoeld om de Algemene Voorwaarden te ondersteunen en makkelijker leesbaar te maken. Alle geschillen worden behandeld aan de hand van de Algemene Voorwaarden, zorg er dus voor dat je die ook leest !

Klik hier voor de algemene voorwaarden. Aan de linkerkant van de pagina zie je duidelijk staan wat de inhoud van de Algemene Voorwaarden is. Aan de rechterkant staat een soort samenvatting. Die hebben we ‘in andere woorden’  genoemd. Lees die om het deel links te begrijpen !


Geef een reactie