Esti gata sa extragi banii?

Cam4 este unic în ceea ce privește plățile- poți retrage câte jetoane vrei, când vrei, după ce au trecut 3 zile lucratoare. Îți poți schimba metoda de plata, oricând dorești.

 

Aici sunt metodele de plata:

Jetoane Cam4– Poți converti cât bani dorești în jetoane, pentru a putea trimite bacsisuri modelelor sau pentru a putea cumpăra abonament gold cu jetoane.

Cec bancar- Este o metoda discreta, și gratuita de a primii bani. * Toate plățile prin cec sunt în dolari. Verifica dacă banca ta, poate extrage fonduri în dolari.

 

Transfer Bancar- Exista o taxa de 25 $, plus alte taxe bancare. Este o plata minima, de 50$ pentru a putea primii fondurile prin transfer bancar.

Un cont Paxum

Pentru asta, trebuie sa accesati PAXUM. Puteti gasi un ghid de inregistrare la adresa: http://paxumblog.com/wp-content/uploads/2016/05/paxum-personal-verification.pdf

Daca doriti sa va schimbati contul Paxum pe care il folositi, va rugam sa contactati payments@cam4.com pentru asistenta.

Din data 10 Aprilie 2018 Paxum este noua metoda de plata pentru modele.

Asta este tot pentru azi!

Fii la curent cu toate noutatile adaugand profilul cam4.com/cam4coach_ro la lista ta de prieteni si urmarindu-ma pe Twitter @cam4coach.ro

Danielle J.

Leave a Reply