Twitter Basics

Bekijk snel deze video voor alle Twitter Basics – Je zult de heer en meester zijn in het promoten van jezelf…in no-time ! Heel veel kijkplezier.

Twitter AANMAKEN

Om een Twitter-account aan te maken, ga je naar de officiële Twitter-website of mobiele app, klik je op “Aanmelden,” vul je de vereiste informatie zoals naam, e-mailadres en wachtwoord in, volg je de aanwijzingen om je profielinformatie aan te vullen, en bevestig je je account via de verificatielink die naar je e-mail wordt gestuurd.

Bekijk hier de uitleg als je er niet uitkomt.

Twitter KOPPELEN

Door het koppelen van je twitter account kun je optimaal gebruikmaken van live tweets als je gaat uitzenden. Zo kunnen jouw volgers direct zien wanneer je online gaat, zonder dat ze op CAM4 waren. Je publiek kan een stuk groter worden. 

Hoe werkt TWEETEN?

Om een tweet te plaatsen, log je in op je Twitter-account, klik je op het ‘Tweet’-icoon, typ je je bericht (maximaal 280 tekens), voeg je eventueel afbeeldingen of links toe, en klik je op ‘Tweet’ om het te publiceren. Je kunt ook anderen taggen, hashtags toevoegen en retweeten om je bericht te verspreiden.

Zie hier onze uitgebreide informatie.

Twitter is een mooi medium wat je kunt gebruiken voor de promotie van je CAM4 profiel. Dit omdat de richtlijnen van het gebruik van Twitter iets soepeler is dan op andere social media platforms. 

Mocht je iets meer hulp nodig hebben, er niet uitkomen door onze trainings artikelen, dan kun je altijd bij het team terecht!

 

 

Geef een reactie