Promoveaza-te cu Twitter

1

Iata ceea ce trebuie sa stie oricine: modelele CAM4 care folosesc Twitter castiga mai multi bani. Internetul este urias. Gandeste-te la toti oamenii care folosesc Twitter – peste 190 de milioane de vizizatori in fiecare luna. De ce sa nu faci si tu parte din asta?

De ce ar trebui sa trimit tweet-uri?

1. Pentru promovare! Retelele sociale sunt metoda cea mai usoara, rapida si ieftina de a-ti promova show-urile CAM4!

2. Mai multi fani pe retelele de socializare = mai multa audienta pentru show-urile tale = castiguri mai mari pentru tine. Fanii loiali cheltuie mai multi bani, iar daca fanii tai stiu ce le oferi, vor cheltui si mai mult. Twitter te ajuta cu ambele aspecte.

3. Gaseste fani noi! Cum altfel ai putea gasi oameni noi care vor ceea ce tu oferi? Foloseste-te de hashtag-uri si de comunitatea CAM4 de pe retelele de socializare pentru a atrage noi fani dornici sa te cunoasca!

4. Interactioneaza cu fanii deja existenti intr-o modalitate noua si inovatoare. Extinde experienta CAM4 dincolo de show-urile tale. Toata lumea are de castigat.

Ca orice produs de calitate, show-urile tale au nevoie de reclama, pentru ca lumea sa afle de tine. Priveste retelele de socializare ca o reclama! Trimite tweet-uri de oriunde de pe telefonul mobil si interactioneaza cu fanii tai chiar si cand transmiti LIVE!

Ok… am un cont Twitter… si acum?

Cand iti creezi contul Twitter, vei avea o pagina goala, si poate nu vei stii de unde sa incepi. Sunt milioane de utilizatori, deci cum ii gasesti pe cei care cauta ce oferi tu? Cum faci ca oamenii sa-ti urmareasca profilul? Nu e asa greu cum crezi, respira adanc si ia-o pas cu pas, urmand aceste sfaturi:

1. Trimite tweet-uri cu link-ul tau CAM4 cand esti live.

2

2. Foloseste hashtag-uri precum #tittietuesday #asswednesday sau #friskyfriday si include imagini care sa atraga fani noi.

3. Trimite un tweet catre @Cam4 si noi te vom ajuta.

3

Cand ai o pana de inspiratie, tine minte – oamenii adora animalutele. Nu-ti fie teama sa-ti arati personalitatea, este ceea ce fanii tai iubesc cel mai mult la tine!

4

Invata, traieste si iubeste arta seductiei.

Retelele de socializare ar fi plictisitoare fara putina distractie. Ca parte a CAM4, ajutam modelele sa se promoveze, si ne place foarte mult sa facem asta! Inscrie-te in concursurile noastre, fii parte din chat-urile noastre de pe Twitter in fiecare vineri la ora 9, ora Romaniei, interactioneaza cu alte modele si nu uita de concursurile Cam4’s Next Top model sau Freaky Halloween care sunt o metoda extraordinara de promovare!

Leave a Reply