Care este diferenta intre cadouri, bacsisuri si jetoane?

Invata cum functioneaza cadourile, bacsisurile si jetoanele si cum toate au acelasi scop – sa te ajute sa castigi bani!

Jetoane

111

Ce sunt jetoanele?

Jetoanele sunt “moneda” folosita pe CAM4.
Membrii iti pot trimite jetoane in timpul show-urilor tale, iar tu le incasezi in contul tau in Broadcaster Dashboard, ca bani reali. 

10 Jetoane/Tokens= $1 USD.

Uneori membrii trimit jetoane pentru diferite cerinte, pentru a te ajuta sa-ti atingi targetul sau pentru a-si arata aprecierea fata de show-ul tau! Membrii mai pot folosi jetoane pentru a cumpara cadouri CAM4, pentru a juca Jocuri Interactive sau pentru un show privat sau show de grup.

Cadouri

gift1git2gift4

Ce sunt cadourile?

Cadourile CAM4 sunt cadouri virtuale create de CAM4 care au o valoare specifica in jetoane. Orice membru CAM4 poate sa trimita sau sa primeasca un cadou, dar trebuie sa aiba contul aprobat pentru a putea incasa banii rezultati din valoarea acestuia. Totalul jetoanelor va fi trimis in Broadcaster Dashboard de indata ce cineva iti trimite un cadou.

Ce se intampla cand primesti un cadou

Vei vedea cadoul, precum si numele membrului care ti l-a trimis, in sectiunea pentru cadouri a profilului tau. Cadoul va fi vizibil pe profil timp de 30 de zile.

Atunci când primiți un cadou, o notificare va fi trimisa către CAM4 inbox . Aceasta notificare va incepe un mesaj intre tine si persoana care a trimis cadoul pentru a le putea scrie un mesaj de multumire!

received-gift-ro

De asemenea, daca notificarile CAM4 sunt activate in contul tau, vei primi si un email atunci cand un membru iti trimite un cadou. Poti schimba optiunile privind notificarile primite pe e-mail din setarile contului tau.

 

Cum poti sa vezi ce cadouri ai primit in Broadcaster Dashboard

Vei gasi un raport despre cate jetoane ai primit in Brodcast Dashboard in sectiunea “Istoric castiguri”

Bacsis-Tips

Goal

Ce sunt bacsisurile?

Bacsisul este o plata sau un cadou sub forma de jetoane, trimise unui broadcaster cu valoarea stabilita de membrul respectiv. Practic, un membru iti poate trimite bacsisuri sub forma de jetoane pentru completarea targetului. Bacsisul este o forma prin care membrul respectiv isi arata aprecierea, sau pentru a plati pentru un show sau o cerinta.

Ce se intampla cand primesti un bacsis?

In momentul in care cineva iti trimite un bacsis:

  • O bara de notificare va aparea peste fereastra de transmisiune, in care vei vedea numarul de jetoane si numele membrului.
  • Vei auzi un sunet de avertizare – poti opri acest sunet apasand butonul sub forma de nota muzicala din partea de sus a ferestrei de transmisiune.
  • Valoarea bacsisului va fi adaugata in bara pentru target, iar pe masura ce te apropii de completarea targetului, bara va avea aspect multicolor, ca un curcubeu.
  • Valoarea bacsisului va fi adaugata si in sectiunea “Castigurile tale”, situata sub bara pentru target. Aceasta sectiune iti arata totalul de jetoane castigate in acea sesiune.

Cum sa vezi bacsisurile primite in Broadcaster Dashboard

Poti sa vezi bacsisurile primite in sectiunea “Istoric Castiguri” (Tip History).

~That’s all for this lesson!

Happy Camming!
Love, Your Coaching Team!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply