Cum sa ai un Fan Club de succes

Fan cluburile CAM4 reprezinta o oportunitate extraordinara si garantata de a face bani fara ca macar sa fii online.

Poti citi in continuare cateva sfaturi despre cum sa ai un fan club de succes, si cum poti folosi galeria exclusivista intr-un mod creativ pentru a-ti spori castigurile si pentru a atrage din ce in ce mai multi fani.

Ce este un Fan Club?

Fan clubul CAM4 reprezinta un abonament lunar la profilul tau care le garanteaza fanilor tai anumite avantaje exclusiviste. Fanii tai platesc 25 de jetoane pe luna – suma este transferata automat in contul tau Cam4bucks, lunar la data la care abonamentul se reinnoieste.

Pentru aceasta suma, fanii tai primesc urmatoarele avantaje:

– O galerie exclusivista la care au acces permanent ( nu exista o limita in privinta numarului de fotografii pe care le poti adauga aici)
– O “insigna” – un logo afisat langa numele lor de utilizator in chat. ( Acest logo este o imagine pe care tu o alegi si o incarci atunci cand iti configurezi fan clubul)
– Mesaje private nelimitate, inclusiv mesaje prioritare in inbox-ul tau
– Optiunea de a spiona GRATIS in timpul show-urilor tale private ( accesul in show-urile de grup se face in continuare prin cumpararea unui bilet).

De ce am nevoie pentru Fan clubul meu?

Va trebui sa pregatesti urmatoarele lucruri pentru deschiderea Fan clubului tau:

– O descriere a Fan clubului. Aceasta va aparea pe pagina pentru Fan cluburi, unde membrii pot vedea o lista cu toate fan cluburile disponibile in care se pot inscrie.
– O imagine pe care o vei folosi pentru insigna sau logo. Imaginea trebuie sa fie in format .jpeg, .png, sau .gif
– Un program al show-urilor tale pe care il poti afisa folosind calendarul CAM4. Astfel, fanii tai vor stiii cand esti online si ii va incuraja sa se alature fan clubului tau, vazand ca esti un model activ.
– Fotografii pe care le vei incarca in galeria exclusivista a Fan Clubului, de care fanii tai se vor putea bucura.

Cum sa te pregatesti pentru succes

Transforma-ti Fan Clubul intr-un brand! Este important sa fii unic(a) si sa ai un Fan Club care te reprezinta ca model.

Iata cateva lucruri la care sa te gandesti cand pui bazele unui Fan Club:

Ce fel de FanClub vrei sa ai?
O sa ai show-uri lunare pentru membrii tai?
O sa apelezi la ajutorul unui membru pentru Fan clubul tau?
Ti-ai ales o tema? Culori care sa te reprezinte?
Vrei ca Fan Clubul tau sa aiba un slogan sau motto?
Te-ai hotarat ce imagine vei folosi pentru insigna fan clubului tau?
Fotografia de coperta a galeriei tale te reprezinta pe tine, ca model si ceea ce vrei ca Fan clubul tau sa fie?
Fa-ti un program si tine-te de el! Este important sa le arati fanilor tai ca ai show-uri regulate si ca Fan Clubul tau va fi unul valoros. Fanii tai chiar observa atunci cand investesti timp si efort pentru ei si te vor rasplati fiind loiali, trimitand bacsisuri in timpul show-urilor tale si facand parte din Fan clubul tau.

Adauga tot timpul continut nou! Scopul unui Fan club este ca fanii tai sa se simta mai apropiati de tine si sa aiba parte de continut exclusiv. Iata o lista cu idei interesante pentru galeria ta pe care fanii tai le vor iubi:

– Spune-le membrilor la ce sa se astepte daca se inscriu. De exemplu: Daca vei adauga in Fan Clubul tau 20 de fotografii noi in fiecare luna, sau daca vei face un concurs exclusiv pentru fanii inscrisi, include aceste informatii in descrierea Fan Clubului tau.

– Schimba periodic fotografia de coperta a galeriei! Astfel, fanii tai nu se vor plictisi.

– Promoveaza-ti concursurile exclusive printr-o fotografie cu regulile si premiile concursului pe care o postezi in galeria Fan Clubului. Astfel, fanii tai se vor simti speciali si, practic, printr-o simpla fotografie toata treaba este facuta: concursul este promovat, iar membrii tai sunt informati in legatura cu detaliile concursului.

– Organizeaza in fiecare luna o intalnire pentru membrii tai in camera cu parola – practic, un show privat doar pentru fanii tai! Poti posta o fotografie ce contine data la care va avea loc show-ul si parola!

– Posteaza fotografii de promovare a continutului exclusiv ce poate fi cumparat doar de membrii Fan clubului tau – de ex. filmulete personalizate.

– Promoveaza show-uri sau evenimente viitoare, sau arata-ti sustinerea pentru o cauza in care crezi.

– Posteaza o fotografie in care sa-ti promovezi conturile pe retelele de socializare, sau alte modalitati in care fanii tai te pot contacta : Twitter, Instagram, Snapchat, Tumblr, Facebook. Acestea sunt si mai valoroase daca sunt protejate, iar la ele au access doar membrii fan clubului tau.

Leave a Reply