Trei tipuri de ban pe CAM4

1

Invata despre tipurile de ban folosite de CAM4 pentru a crea o comunitate primitoare si sigura pentru toti membrii sai – si cum poti sa fii sigur ca nu incalci nici o regula.
Administratorii nostri, precum si software-urile automatizate supravegheaza site-ul in permanenta pentru a proteja membrii de fraude, spam sau activitati ilegale. Administratorii pot bana conturile celor care incalca regulile pentru a proteja majoritatea membrilor de buna credinta de abuzuri.

Tipuri de ban pe CAM4

1. Banarea data de administratorii site-ului
Administratorii CAM4 vor bana un cont permanent pentru activitati ilegale sau pentru incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.
Administratorii pot de asemenea bana membri in urma avertismentelor date pentru alte abateri, cum ar fi transmisiuni inregistrate – video sau poze.
Aceste interdictii se aplica pentru intreg site-ul, conturile banate nu mai au acces, si sunt definitive.
Poti citi sectiunea Termeni si Conditii https://ro.cam4.com/termsofuse pentru a invata regulile.

2. Banarea data de model
Modelele au control complet asupra camerei lor si pot bana orice membru. De obicei, un model va bana pe cineva doar daca are un comportament abuziv – deci fii civilizat pentru a te bucura de show!
Ban-ul aplicat de model este valabil doar pentru camera sa – chiar daca ai fost banat intr-o camera, poti accesa alte camere fara probleme.

4. Interdictia de a participa in chat
CAM4 foloseste un sistem automat de puncte pentru a limita abuzul in chat. Cand vizualizezi cam-uri, primesti puncte pozitive, in timp ce atunci cand est banat primesti puncte negative. Daca punctajul tau este foarte scazut, atunci contul tau va fi restrictinat si nu vei mai putea sa vorbesti in chat. Poti accesa cam-urile, dar optiunea de a vorbi este limitata pana cand punctajul tau creste, iar interdictia este ridicata.

Pastreaza mediul CAM4 distractiv si pozitiv!
Tine minte, interdictiile sunt folosite pentru a proteja comunitatea CAM4 de abuzuri, activitati ilegale si spam – toate sunt luate in serios. Daca esti un membru al comunitatii care doreste sa se distreze, sa urmareasca show-uri si sa-si faca prieteni, atunci nu ai de ce sa iti faci griji!

Daca ai fost banat si consideri ca s-a comis o greseala, contacteaza Serviciul pentru Clienti.

Leave a Reply